Prima zi – Instameet #DescoperaMoldova 2016

Foto:Victor-Bogdan Gheorghita

Așa cum ați văzut astăzi la mine pe profil și pagina de facebook , pe instagram si chiar twitter @mihaelajosanu asăzi am început oficial Instameet-ul Descoperă Moldova 2016. Înainte de toate vreau să menționez că dimineață am mers la Moldova1 pentru a discuta despre acest instameet și până la urmă colegii mei l-au convins pe prezentator să-și creeze un cont de instagram.
Mai departe am ajuns întâmplător pe la Complexul Memorial Eternitate unde Emanuel, instagramer din București, a prins un moment drăguț alături de Svetlana.

A photo posted by @yesmyfriend @igersbucharest (@yesmyfriend) on May 12, 2016 at 2:53am PDT

Deci, mai departe am mers la Aria Hotel Chișinău, unde sunt cazați oaspeții noștri de peste Prut, și unde am luat micul dejun împreună. Știți vorba aia când mâncarea e bună și gustoasă uiți să o fotografiezi, deci vă arăt doar capuccino care a fost creat cu măiestrie de Denis, mulțumesc mult!!!

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on May 12, 2016 at 12:29am PDT

Am făcut o poză de grup și ne-am pornit la drum entuziasmați și cu bateriile încărcate… la telefoane  😀

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdescoperamd%2Fposts%2F1029087223851990%3A0&width=500

Unii din noi au mai fost la această vinărie și știau unele detalii însă eu am rămas plăcut surprinsă din moment ce am intrat pe teritoriul acestui minunat colțișor de Moldovă, unde își găsește locul vinul calitativ și bucatele tradiționale.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.jsRevin mai târziu cu mai multe fotografii și impresii de acolo, până atunci vă îndemn să urmăriți hashtagul #AsconiWinery ca să vedeți ce poze minunate au realizat instagramerii noștri.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.jsUrmătoarea noastră destinație turistică a fost Castel Mimi, Doamne de când visez să-l văd, iată că am ajuns și la acest moment.
Prima impresie e WOW parcă nici nu-i în Moldova, oricum mai e mult de lucru acolo, însă se observă că va fi foarteeee frumos, și aici la fel revin cu detalii mai târziu, despre vinul Mimi și Castelul acesta minunat din imagine.

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on May 12, 2016 at 6:35am PDT

Apropo, să nu uit, astăzi am servit cina la KIKU Steak House & Wine și ne-au plăcut mult bucatele și ambianța de acolo. Bucatele sunt unice la noi, în alte părți nu vei găsi asemenea Menu, deci ai putea trece pe acolo să vezi și tu să te convingi.
P.S: Desertul a fost fenomenal, prima dată când nu mai încape, dar îl vrei cu tot sufletul.

A photo posted by Mihaela Josanu (@mihaelajosanu) on May 12, 2016 at 11:44am PDT

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js
 Noi mâine iarăși avem de descoperit locuri noi, așa că eu merg la culcare și vă zic NOAPTE BUNĂ!
p.s: Nu uitați să ne urmăriți #DescoperaMoldova

Articol scris în cadrul Instameet-ului #DescoperaMoldova (11-15 mai 2016), organizat de către Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM), cu suportul partenerilor strategici: Proiectul de  Competitivitate al USAID Moldova șiOficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerilor: Aria HotelEco Resort ButuceniASCONI WineryCastel MimiCricova și Mileștii Mici, găzduit de către Orheianca.eu.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js