De la 20 la 21

Marți. Era ora 11 și 12 minute. Prima dată în viață nu-mi așteptam ziua de naștere. De când eram mică, până la 20 ani, mereu așteptam să fie 13 iulie, mi se părea acea zi atât de minunată. Acum, aș vrea să se oprească timpul ori să-l dau înapoi.
Nu așteptam ora 12, dar a venit totuși, și am avut parte de o surpriză plăcută. Iar de astăzi, oficial 21 ani în buletin.
Mă gândeam ce am făcut timp de 366 zile și iată ce mi-a ieșit =)

 • Am fost admisă la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării USM, cu mici detalii, dar totuși am ajuns într-o grupă de jurnalism. Am finisat semestrele cu succes. Mi-am făcut prieteni noi. Tot aici am fost și Șef Departament Comunicare la Consiliul Mass Media – USM.
 • Visul meu de http://www.mihaelajosanu.md a devenit realitate, iar curând va avea un an. Un an în care am mers la o mulțime de evenimente, am călătorit, am descoperit oameni frumoși. Astfel adunând 20204 omuleți în jurul acestui blog.
 • În cadrul Clubului Jurnaliștilor al LTM am fost vicecoordonator, ulterior coordonator, iar la moment coordonator interimar pentru toată organizația. Aceste lucruri nu erau posibile fără multă implicare. Iar aici am învățat că trebuie să faci lucrurile din plăcere ca să ai rezultate frumoase.
 • Ulterior am preluat funcția de coordonator de proiect Școala Bloggerilor, care anul acesta a avut un impact mult mai mare și avem rezultate cu mult mai bune. Am am ajutat circa 50 de oameni să-și facă blog, ulterior circa 20 sunt activi și le place asta. Pe unii chiar i-am motivat și mă bucur că am reușit, iar anul viitor sper să fie și mai bine.
 • Încercarea mea de a mă angaja a eșuat, chiar dacă șeful era mulțumit de abilitățile mele. Aș vrea să le mulțumesc părinților mei pentru faptul că nu m-au lăsat să lucrez, că m-au susținut și mi-au dat un sfat la timp. E drept că vom reuși să lucrăm, acum e momentul potrivit pentru a investi în tine nu în alții.
  Dacă mă angajam – nu avea să mai am timp pentru cele scris mai sus și nici de punctele de mai jos.
 • Am zburat prima dată cu avionul și prima dată în Rusia. Fiind unul din cei mai activi membri ai Ligii Tineretului am avut posibilitatea să merg la Moscova, impresiile și destinațiile le vedeți în postările de pe blog în categoria Călătorii.
 • Am uitat să menționez că de fapt între timp, de un an de zile mai sunt și instagramer cu 4682 de urmăritori. Pentru cineva e puțin, pentru alții e mult. Mă găsiți pe instagram @mihaelajosanu 
 • Cele de mai sus mi-au creat un caracter mai puternic, m-au învățat să pun accent pe detalii, iar pe lângă ele am mai învățat să iubesc necondiționat.
 • Nu regret nimic. Tot ce s-a făcut, s-a făcut spre bine!

  Poate mai sunt alte lucruri pe care nu le-am menționat. Însă cele de mai sus m-au scos în evidență. Sunt mulți oameni care au influențat frumos acest an și le mulțumesc.
  Să aveți o seară frumoasă!