De ce să fii voluntar al Ligii Tineretului din Moldova

Dacă tot vorbesc de mult timp despre recrutare în cadrul Ligii Tineretului, atunci hai să vă spun DE CE eu aleg LTM și de ce să fii voluntar?

  • Liga Tineretului este o organizație nonguvernamentală, apolitică. Creată de tineri pentru tineri, este organizația unde eu am crescut timp de un an și un pic. Am avut parte de o mulțime de momente frumoase, dar și am învățat multe șmecherii și secrete.
  • Divizarea în cluburi le dă posibilitatea tinerilor să cunoască mai multe detalii despre viitoarea profesie. Fiind în Clubul Jurnaliștilor am învățat multe lucruri utile de la profesioniști. Am vizitat platourile de filmare, am discutat cu jurnaliști care ne-au îndrumat și chiar ne-au dat câteva sfaturi. Cel mai interesant este că am învățat lucruri ce la universitate nu se predau, iar ca să-ți înțelegi mai bine profesia trebuie să vezi lucrurile mai mult practic decât teoretic (probabil asta e de felul meu să învăț mai mult din practică, că na, teoria oricum se uită).
  • Orice idee poate deveni proiectul tău. Spun asta pentru că recent mi-am schițat un proiect care urmează să fie implimentat. Nu pot da detalii, însă ca exemplu – Școala Bloggerilor, unde am coordonat și am făcut cum am crezut de cuviință fără ca cineva să-mi interzică ceva, toate ideile au fost acceptate, evident cu critici și sfaturi de la cei ce cunosc mai bine.
  • Pot participa tineri de la 16 până la 35 ani. La 18 ani nu aveam idee ce vreau să devin, unde vreau să merg, ce vreau să fac cu viața mea. Astfel, fiind voluntar în unul din cluburile Ligii poți înțelege dacă îți place unul din domenii, așa am făcut eu, am venit la Clubul Jurnaliștilor, mi-a plăcut și strict am mers pe calea aceasta nici nu am depus actele la alte specialități pentru că știam ce-mi doresc. Dacă începeam pe la 16 ani, probabil eram încă mai departe decât acum. 
  • Am devenit o familie unde ideile devin proiecte de succes. Suntem foarte apropiați, pe lângă faptul că suntem o echipă mai suntem și prieteni. Ne vedem în fiecare săptămână, cu unii chiar mai des. Îmi place mult când facem evenimente și suntem agitați, iar la final după ce a fost totul bine stăm și ne amuzăm de nebuniile pe care le-am făcut.

Cu ajutorul acestei organizații am reușit să mă afirm, vezi în articolul precedent de am realizat de la 20 la 21 ani și vei vedea că în mare parte e prezentă Liga Tineretului. Deci, dacă dorești o schimbare și dorești să ne cunoaștem mai bine și să devenim o echipă de succes, atunci vino cu noi, completează formularul  http://bit.ly/29eO1ft 

Pentru mai multe fotografii și detalii accesați pagina de facebook, sau site-ul www.ligatineretului.md sau urmăriți #LigaTineretului pe facebook și instagram.
O seară frumoasă și vă aștept să aplicați!