Drumul Vinului Off Road – o adevărată aventură pe meleagurile Moldovei

Acest weekend a fost fenomenal. Drumul Vinului altfel!
Totul a început vineri, ne-am suit în mașini de teren 4×4 și ne-am deplasat în coloană până la vinăria Asconi unde ne-au așteptat cu brațele deschise ca să descoperim ce vinuri produc și ce frumuseți de săli au, despre care v-am povestit în acest articol și o să vă mai arăt niște poze interesante în următorul articol de pe blog.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.jsDupă ce am degustat vin și am mâncat bucate tradiționale, am mers pe un drum de țară, că na, dacă-i off road, atunci off road să fie. (Off Road presupune traversarea celor mai netraversabile drumuri cu mașini pregătite pentru noroi, râuri, stânci, gropi)

Și dacă tot am umblat brambura, așa cum zice bunica mea, atunci vă zic că am dormit în corturi, pentru prima dată, iar spre uimirea mea nu am simțit cutremurul. Și ce-i drept, nu-i așa de rău să stai în sânul naturii și să te rupi un pic de civilizație.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

A doua zi a fost mai interesant, așa cum spun șoferii cu mașini de teren, Ce fel de off road pe asfalt? Așa că am mers pe cele  mai părăsite drumuri, ne-am urcat pe cele mai neaccesibile dealuri, ne-am blocat prin glod, am mers prin apă, am făcut colb și uneori credeai că iată, iată se va răsturna mașina, dar n-a fost.
Că tot am avut ocazia să merg cu așa mașini, m-am cățărat pe una din ele să-mi fac fotografii, cine știe dacâ voi avea altă ocazie =D

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Vorbid cu șoferii am aflat că ei des se întâlnesc cu mașinile și fac off road prin Moldova, fapt ce m-a mirat că abia acum i-am descoperit. Eu credeam că nu există așa ceva la noi, dar m-am înșelat.
Pe lângă aceste peripeții am vizitat 6 vinării despre care vă povestesc în următoarele articole cu multe fotografii și multe detalii. Până atunci vedeți fotografiile de pe drumul până la vinării.
Mai jos vedeți ce înseamnă adevăratul off road pe dealurile Orheiului.

Eveniment organizat de Terra Valahia cu suportul USAID Moldova 
Sponsor general Klassika Asigurari 
Parteneri: Kimbo , Michelin, XStyle, AriDami, Imperador, ODDO materiale de construcție, MATTONI, Autodrom Orhei, Parşe Tutun, Poftă bună, CioFilm


//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

.