Vlad Andreev – Principiul meu este de a lupta și de a aduce multe zâmbete


Vlad Andreev este student la UTM, Facultatea Electroenergetică, Specialitatea Inginerie şi Managementul Calităţii și e fondatorul companiei ColorStudio împreună cu fratele său.
Reușește să îmbine utilul cu plăcutul pentru a se realiza pe plan profesional.

De ce ai ales arta fotografiei?

Am ales arta fotografiei pentru că prin ea poţi exprima şi transmite anumite emoţii și trăiri a unei persoane, este o lume specială prin care pe oamenii îi faci să zîmbescă, să fie mai pozitivi.

Dacă ar fi să alegi o altă profesie care ar fi?

Probabil ar fi inginer metrolog sau designer publicitar însă nu-mi doresc s-o schimb, pentru că fac ceea ce-mi place și mă simt împlinit cu asta.


Fiind în acest domeniu de câțiva ani. Care a fost cel mai fericit și plăcut moment din experiența ta de fotograf?
Cel mai fericit moment şi plăcut moment a fost cînd la orele cinci dimineaţă am realizat o sesiune foto cu prietena mea într-un lan de grîu.

Ai o mulțime de fotografii realizate în moduri diferite. Ce preferi mai mult să fotografiezi?
Prefer mai mult să realizez fotografii de tip portret, să prind farmecul privirii, sau anumite detalii atunci când realizezi fotografii pe neașteptate și vezi cum e omul în realitate și ce-l caracterizează.


Ce sfat i-ai da unui tânăr care dorește să cuprindă arta fotografiei?
Să citescă cît mai mul despre fotografie, să nu uite despre bazele unei fotografii reuşite, creativitate dorinţă şi bună dispoziţie s-o poarte cu el, pentru că dispoziția fotografului influențează persoana care stă în fața camerei.

Știu că te implici în mai mutle proiecte de caritate, ce te-a motivat să faci acest lucru?
Mereu mă motivează spiritul meu de a lupta şi de a demonstra că dacă ai dorinţă se realizează tot. Plus la asta de a susţine şi de a motiva persoanele cu nevoi speciale din R.M pentru ca și ei să fie integrați și să nu fie discriminați.

Mulți din tinerii de astăzi sunt nemulțumiți de tot ce-i înconjoară. Ce ai dori să schimbi în societatea în care trăim?
Aş schimba politica ţării şi atitudenea faţă de poporul nostru.
Aş crea un centru de reabilitare pentru persoanele cu dezabilităţi

Care este principiul tău după care te ghidezi în viață?
Pricipiul meu este de a lupta, de a fi optimist şi sincer, de a realiza cît mai multe lucruri și clipe fericite redate prin fotografii, de a face în aşa fel ca cei din jur să zîmbească cît mai mult, să fie fericiţi!

Pentru mai multe fotografii și date de contact accesați pagina de facebook