Dacă tot TREBUIE să faci acel lucru, fă-l bine și foarte bine!


Atât din cărțile pe care le-am citit, cât și din viața de zi cu zi, am realizat că, de fapt, de ce să nu faci un lucru bine, dacă oricum TREBUIE făcut. Unii oameni renunță pur și simplu atunci când dau de greu, însă anume acest GREU te călește, te dezvoltă și când ajungi în situații dificile găsești soluții foarte rapid, nici nu-ți dai seama cât de repede și efectvă poate fi mintea ta.
Am auzit pe cineva spunând că ori ai minte, ori nu! Eu cred că orice se poate dezvolta, orice abilitate o poți deprinde dacă vrei asta cu adevărat. Mai mult contează ambiția decât talentul, deja e demonstrat asta. 
Păcat că tinerii de astăzi nu știu ce-și doresc, ei nu vor să facă lucruri ce nu le plac, dar fără ele nu poți ajunge unde dorești. Nimeni nu-ți va aduce la picioare, doar dacă ai vreo moștenire de milioane, poate…
Da, eram și eu așa, nu știam ce-mi place, totul în jur devenea neplăcut, până în momentul în care am înțeles că, de fapt totul depinde de gândirea noastră și cum percepem noi lucrurile. Doar de noi depinde cum ne văd cei din jur, e un fel de oglindă pe care n-o poți schimba. Cum te vezi tu, așa te văd alții!
Când am stiut ce vreau, am început să acționez, iar rezultatele nu au ezitat să se observe. Mi-a fost o lecție foarte utilă, dacă tot am de făcut ceva, de ce să nu-l fac foarte bine, oricum pierd timp pentru al realiza. 
Am devenit omul, care – ori face, și-l face bine, ori nici nu încep. Cel mai important e să știi ce vrei, și să știi ce TREBUIE să faci, ca să obții ce-ți dorești.
Gând bun!