Azi am dăruit fericire | happiness.mdAstăzi, am adus un strop de fericire pentru cei 3 băieți, care trăiesc și se îngrijesc singuri într-o casă bătrânească. Fac mâncare la plită, dorm pe lijancă și se încălzesc la o sobă veche. Își fac singuri mâncare (dacă au din ce), spală hainele cu mâna și lucrează unde pot pentru a câștiga câțiva bani ca să achite lumina și să cumpere alimente ori haine.
 Fratele mai mare Artur (18 ani) are grijă de cei mai mici, Adic (15 ani) și Alic (14 ani), mama lor a fost peste hotare, iar din motive necunoscute dau de știre. Alte rude apropiate nu țin legătura cu ei, iar bunica a decedat în martie, anul curent.
Artur lucrează la pădure, astfel spune că și-a făcut  lemne pentru iarnă și ceva bani de cheltuială. Adic a absolvit clasa a 9-a și lucrează alături de fratele mai mare pentru că nu are posibilitate să meargă în altă parte la studii. Alic merge la școală și mai face lucrul prin jurul casei.
După spusele vecinilor și oamenilor din sat ei nu se alintă la lucru și fac orice muncă pentru a primi bani.
La inițiativa lui Cristian Savga, care este și fondatorul HAPPINESS, cu ajutorul partenerilor Roletex.md și Simetric.md au cumpărat produse igienice și alimentare pentru acești copii lăsați în voia sorții.
Dacă cineva ar putea să vină cu ajutor pentru acești copii puteți scrie pe pagina de facebook.