10 motive pentru care să mergi la Social Media BOOTCAMP

Mai mulți prieteni au zis că merg la eveniment, dar câțiva au zis că nu știu de ce ar trebui să meargă, așa că vă zic 10 motive pentu care merită să mergi la Social Media BOOTCAMP.


Aici vom afla care sunt armele principale ale PR-ului de succes și cum trebuie să le folosim pentru a câștiga încrederea publicului începând cu:
  • Cele mai noi tendințe din social  media în Republica Moldova și România – tot ce-i trendy e consumat și recomandat, așa că, hai să vedem ce iubește publicul?
  • Care e potențialul facebook-ului în marketing și comunicare – dacă vrei să te convingi de puterea facebook-ului, trebuie să vii la eveniment să-ți demonstreze experții.
  • Cum arată și ce conține o srategie social media – de la teorie la practică și răspunsuri la multe întrebări, care te frământă.
  • Idei și sfaturi pentru conținut, care să atragă publicul – conținutul fără sens mai degrabă va provoca urmăritorii tăi să-ți dea dislike, așa că trebuie să afli ce-i bine și ce nu prea.
  • Cum și când trebuie să postezi articole, fotografii sau video pe rețelele de socializare – în special pentru cei care postează la 12 noaptea (așa ca mine), atunci când lumea nu e pe net sau la 13 când e ocupată.
  • Care este rolul bloggerilor în campania de promovare – pentru cei care zic că bloggeri nu fac nici un fel de promovare, doar se distrează pe la evenimente, veniți să vedeți care-i rolul și ce trebuie să facă =D
  • Cum alegem și cum colaborăm eficient– o chestie tare interesantă atât pentru cei care au companii, ONG-uri sau „se dă” persoană publică =)
  • Să afli secretele PR-ului de la companii de succes – doar cei mai buni pot să-ți ofere sfaturi și să te inspire (mai jos vedeți lista speakerilor)
  • Crearea și promovarea evenimentelor online și offline – unii zic că-i ușor, dar nu-i chiar așa cum credeți, implică multe detalii pe care trebuie să le cunoști pentru ca evenimentul să aibă succes.
  • Vom crea propriul proiect în echipe mixte (marketing și PR manager, bloggeri și jurnaliști), iar la final vor fi evaluate de către experți – cel mai bine înțelegi lucrurile atunci când le aplici, așa că, ce faci, mergi???


Pe lângă motivele enumerate mai sus, în cadrul acestor două zile de training-uri o să cunoașteți oameni interesanți din diferite domenii, oameni care inspiră și cine știe, poate începeți o colaboare/prietenie frumoasă =)

Iată și lista completă a speakerilor >>>
Pentru mai multe detalii despre eveniment cât și despre bilele accesați aici.