Diaspora, vă mulțumesc!

Mulțumesc, diaspora! Mulțumesc pentru această implicare masivă, prima dată când moldovenii au sesizat că pot schimba ceva, prima dată când au știut pentru cine să voteze, prima dată când oamenii benevol promovează un candidat, fără să-i plătească un bănuț.
Mulțumesc pentru sute și mii de kilometri parcurși pentru a schimba viitorul nostru, pentru ore întregi pe la secțiile de vot, pentru nervi pierduți și bani cheltuiți, și îmi pare rău pentru marea dezamăgire de azi dimineață.

Am urmărit toate postările din grupul ADOPTĂ UN VOT!  E de plâns când vezi că oamenii au parcurs mii de kilometri pentru a vota,ca la secții de votare să nu ajungă buletine de vot, pentru nișete foi 10×10, de care responsabilii CEC nu au avut grijă, însă au avut grijă ca cei care „trebu” să voteze aici, așa cum era și de așteptat.
Mulțumesc pentru că vă pasă!

Sunt sigură că mulți s-au dezamăgit, colegii mei pleacă peste hotare, cei de peste hotare nu mai vin inapoi. Părinții își iau copii să învețe în alte țări, buneii rămân acasă și duc dorul. Asta-i Moldova!
Cine știe, poate e spre bine, cei mai deschiși la minte vor pleca și-și vor găsi loc sub soare și vor trăi mai bine.
Cei care rămân, rămân cu limba moldovenească, cu chiriliță, fără BAC… un secol în urmă vă zice bun venit!!!