Descoperă Târgul – Ocna, România


Weekend-ul trecut a fost unul memorabil. Mi s-a îndeplinit pe jumătate o dorință!
Am ajuns la poalele munților Carpați, orășelul Târgul-Ocna este înconjurat de brazi înalți și o atmosferă deosebită cu iz de munte.
Pentru început am avut o întâlnire cu primarul orașului, care ne-a povestit despre proiectele pe care le-au realizat și care sunt ocupațiile locuitorilor.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Târgul-Ocna este recunoscut pentru Mina Trotuș care pe lângă prelucrarea și vânzarea sării mai au o bază de agrement la 240 m adâncime, unde oamenii se plimbă, se joacă, privesc spectacole de teatru, merg cu biciclete și în același timp inhalațiile aerului salin e foarte benefic pentru bolile respiratorii.


Pentru început am intrat în mină, iar prima senzație a fost un miros ciudat și gust sărat al aerului.


 La intrarea în salină este bisericuța subterană Sfânta Varvara care este considerată și protectoarea minerilor.//platform.instagram.com/en_US/embeds.js


În mină am găsit o mini cascadă și un lac lângă care oamenii se plimbă, teren de joacă pentru copii, scrânciob, teren de tenis, biciclete pe care le poți închiria și o sală de teatru.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js


Infotripu-ul a fost organizat de TRAVEL POINT MOLDOVA în colaboare cu HOTEL EUROVACANȚA Slănic, România. În articolul următor vă povestesc și despre Slănic, fiți aproape!
//platform.instagram.com/en_US/embeds.js