Felicitări și etichetări fără sens

Ieri, la toți prietenii mei și nu mă tem să generalizez, pentru că așa e, au venit o mulțime de etichetări pe fotografii în care nu-s, unde e doar o felicitare…
Am o singură întrebare: PENTRU CE VOI FACEȚI ASTA?
Sincer, am fost ocupată ziua întreagă cu pregătiri, nu am avut timp și nici chef să pun like ori să scriu un mulțumesc, asta unu.
Doi, a doua zi la fel nu m-am uitat la ele, pentru că nu-s personalizate și sunt sigură că acolo va fi gen – La mulți ani, să ai parte de la, la, la, la, la și să nu știu ce bla, bla, bla.
Cred că e mai bine să pui o fotografie cu tine sau cu orice vrei tu, iar prietenii tăi apropiați o vor vedea și nu trebuie să creați acest spam insuportabil prin care notificările valoroase se pierd și am două zile în care nu înțeleg nimic ce-i acolo, iar in feed doar fotografii copiate cu pahar de șampanie și focuri de artificii, pe care le-aș putea vedea dând un search pe google…
Dacă aveți să felicitați pe cineva, faceți asta printr-un mesaj, și nu copy paste, ci scrieți acelui om un mesaj sincer și credeți-mă va fi cu mult mai plăcut.
SAU puteți face un live sau un video prin care felicitați prietenii voștri, dar vă rog fără etichetări.
Vreau să vă zic doar un singur lucru, fiți mai naturali, mai reali și nu fiți doar politicoși ci iubiți-vă, împăcați-vă, socializați cu oamenii. A eticheta asta e egal cu 0!
Trăiți emoțiile și fiți fericiți alături de cei dragi nu pe facebook!

PS: Da, am postat și eu ceva și am etichetat oamenii care-s în fotografii, care sunt cu mine și alături de care m-am simțit bine, iar asta e doar pentru ca oamenii dragi care nu-s alături, să se bucure măcar un pic pentru noi și să simtă și ei sărbătoare )

Un gând despre “Felicitări și etichetări fără sens

Comentariile sunt închise.