Ai grijă de tine, apoi de restu’

Mă vopsesc, mă aranjez, nu pentru voi, PENTRU  MINE.
Probabil toți din jur cred că a te vopsi și aranja înseamnă – a te pregăti să cucerești un bărbat. Mă angajez să vă dezamăgesc, n-o fac pentru cei din jur, o fac pentru a-mi ridica încrederea în propriile forțe și să știți că are efect. Când te privești în oglindă și îți place de tine, credeți-mă că ai să obții de două ori mai multe.
Fetele care se GĂTESC pentru alții, asta înseamnă că ele caută să placă altora, însă există așa o lege – dacă-ți place ție de tine, fără îndoială cei din jur o să te placă și o să atragi oamenii potriviți lângă tine.
În timpul sesiunii îi spuneam unui om, important mie, că uite nu reușesc să mă aranjez și să am grijă de mine că am multe de făcut și ahh e tare greu, la care mi-a zis – Prima tu tre’ să-mi fii, apoi restul. Și chiar are dreptate, pentru că dacă ai grijă de tine și tu te vei simți bine, le vei reuși pe toate!

Uneori 10 minute în fața oglinzii îți schimbă atitudinea și personalitate. Posibil că cineva nu va înțelege asta, posibil că unele persoane vor spune că nu-i adevărat…
Aș vrea doar să știu câte persoane din cele care citesc au simțit măcat odată acest lucru pe propria piele?