Women’s day în stil italian


Women’s day chisinau, women’s day moldova,
Cea de-a treia ediție WOMEN’S DAY a avut loc la Chișinău. Un eveniment exclusiv pentru femei din partea Women Adventure.
Fiecare dintre noi își dorește o lărgire a propriului orizont, dar și mai multe cunoștințe în domeniu, pentru a ne putea manifesta pe deplin personalitatea.
Pentru aceasta La Chisinau s-a organizat cea de-a treia editie Womens day, o zi de trainiguri cu personalități marcante din țara noastră și din Italia.
Primul invitat a fost Sanda Diviricean care a vorbit despre psihologia unei relații și despre egalitatea de gen în Republica Moldova.


Iar ca invitat special a fost, Excelența Sa Valeria Biagiotti, ambasadoare a Italiei în R. Moldova,care a povestit despre viata profesionala, despre cât de mult a învățat pentru a ajunge o femeie diplomat în Italia, tinand cont de faptul ca doar 30% din numarul de angajati in diplomatie sunt femei. La fel a vorbit despre relațiile cu soțul și atitudinea lui față de faptul că la fiecare 4 ani se mută în altă țară sau oraș.


Un alt invitat special a fost Carlo Iacullo, care este stilist la cele mai populare posturi TV din Italia precum Rai 1 si canal 5, cel care a evidențiat faptul că în Moldova sunt puțini stiliști buni, de aceea a venit pentru a inspira si a da sfaturi celor care isi doresc sa arate frumos si cu bun gust,  la fel a menționat că femeile din Republica Moldova au stil si sunt frumoase.
Cu sfaturi din bucataria Italiana, dar si despre cum se importa produsele italiene direct de la producatori a vorbit Franco Sanna, fondatorul Casei Rinaldi in moldova.
La eveniment au participat peste 50 de femei, care au rămas surprinse de bucătăria italiană și de sfaturile primite de la stilist, si desigur de tombola si  cadourile pregatite de organizatori.