Business Start – prima ediție

 clubul nostru, evenimente de business chisinau

Clubul Nostru este o asociație care organizează diferite evenimente pentru femei și nu doar. Recent a lansat un nou proiect – Business Start despre care Doina Cernavca, fondatoarea Clubul Nostru spune că preconizează a fi unul care să inspire atât femei cât și bărbați. 

insert – a menționat Doina Cernavca, fondatoare Clubul Nostru.
Pentru prima ediție Business Start au fost invitați Andrei Crigan, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Moldova- care a vorbit despre cât de mulți anterprenori au acces la granturi în mediul rural și despre cum  a reușit să crească Asociația.

Un alt speaker al evenimentului a fost Adrian Lazarencu, directorul retelei „Fourchette” care a povestit cum a început afacea cu importarea brandului Filips și cum un prieten de-al său i-a trimis CV-ul in locul lui, ca mai tarziu să creeze peste 10 rețele de supermarket Fourchette.

Un alt invitat a fost Diana Agachi, director „Marco English Course” a vorbit despre o nouă tehnică de a învăța limbile străine.
Si Ion Luca, director la „Carpe Diem, Wine Shop & Bar care au povestit curioșilor despre cum și-au început afacerea, dar și cum reușește să exporte vinuri în Japonia și Coreea.

Peste 50 de persoane prezente la eveniment au reușit să adreseze întrebări și să primească răspunsuri.
În următoarele săptămâni organizatorii planifică cea de-a doua ediție care se promite a fi și mai interesantă și mai utilă cu speakeri din Moldova cat si Romania