Smartwach sunt o adevărată provocare pentru orice utilizator

Un smartwatch e la modă, și nu doar. De ce? Pentru că e și util pe lîngă faptul că e la modă. Acum îl poți procura pentru tine sau pentru copilul tău ca să-l supraveghezi.
În primul rând e comod și cu numeroase funcții de la GPS până la spionaj. Să începem cu începutul și să vă zic prin ce sunt ele deosebite de un ceas obișnuit.
Pentru copii sunt foarte accesibile și iubite, pentru ca se pot juca, pot să urmărească ce au facut o zi întreagă, pot vorbi cu parinții sau să dea semnal SOS atunci când sunt în pericol. Pe lângă toate astea părinții pot fi liniștiți, pentru că-i pot supraveghea de la distanță și pot fi pe pace că copilul lor e în siguranță datorită GPS-ului care mereu îți spune când și unde se află copilul.
Cu ajutorul unei hărți pe care o desenezi pentru pici, poți vedea dacă a încălcat perimetrul și să vezi unde se deplasează. Are funția de a fi găsit în caz că se pierde și chiar să-l oprești de la distanță
Unele ceasuri pentru copii au și cameră foto și video, astfel ei pot face fotografii, sau părinții îl pot spiona.
La ceasurile pentru adulți funcțiie diferă puțin, și anume prin faptul că ei pot primi notificări de pe rețelele de socializare sau să răspundă la apelurile telefonice fără să folosească telefonul – o funcție destul de utilă pentru cei care șofează.

Dacă ești un iubitor al sportului, atunci ceasul îți numără pașii, ba chiar mai mult, unele îți spun și ce puls ai. Iar o altă abilitate e că îți monitorizează activitate de somn și de activitate – așa că, pentru un stil sănătos de viață ai nevoie de un asemenea ceas.

Pentru a vedea ce modele de smartwach sunt pentru copii și pentru adulți puteți accesa KIDGPS unde găsiți o gamă largă de produse la un preț accesibil.