Nu stii ce sa faci in weekend? Iata o lista de activitati pentru un weekend activ la #vatrafest


In weekend am fost la Complexul Etno Cultural VATRA, si pot spune cu voce tare ca a fost o experienta nemaipomenita. De ce? Pentru ca acolo am gasit aventura pe care inca n-am intilnit-o prin calatoriile mele.

Drumetii prin Codrii Moldovei

Pentru a respira aer curat si pentru a fi in unison cu natura, nu trebuie sa mergi departe, pentru ca la Vatra, se organizeaza in fiecare weekend drumetii prin padure pana la manastirea Capriana. Dupa o noapte ploioasa evident ca potecile prin padure mi-au dat batai de cap pentru ghete albe, dar am rezolvat si asta cu pelicula (mai in gluma mai in serios, am ramas cu ghetele albe )))
Sa privesti de jur imprejur doar copaci e o adevarata satisfactie pentru creierul care-i satul de calculator. Pot sa va spun ca drumetia mi-a reancarcat bateriile la propriu.


 Tiroliana la Complexul Vatra

Cea mai interesanta activitate e tiroliana! Si o afirm cu multa incredere, pentru ca am ras foarte mult la fiecare etapa, dar a fost foarte vesel, dar mai multe am scris aici.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js


O postare distribuită de Svetlana Matvievici (@orheianca) pe 24 Iun 2017 la 08:07 PDT

Arunca cu arcul sau toporul

Joaca mini golf


Pe langa aceste activitati distractive, la #vatrafest se organizeaza evenimente grandioase pentru ca spatiul ii permite, iar stilul rustic chiar e unul autentic, vedeti mai multe in articolul despre autenticitatea Complexului Vatra.

Vizitati pagina de facebook VATRA pentru ca acolo puteti castiga pachetul de activitati pentru un weekend activ.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js