Cele mai frumoase usi din Chisinau. Unde le gasesti si ce istorii au

Am vazut mai multe proiecte cu usi vechi din Chisinau, iar astazi am gasit un cont de instagram unde sunt foarte multe fotografii cu usi din Chisinau. Astfel m-am gandit ca ar trebui sa spunem si altora despre ce proiecte frumoase si interesante avem la noi in Moldova. Vedeti contul de instagam cu multeee usi din capitala. Iar pe langa asta va spun mai jos ce am mai gasit interesant.

//platform.instagram.com/en_US/embeds.js
Asa deci, dupa cateva cautari am gasit si un blog in care gasesti mai multe istorioare despre usile de pe diferite strazi din capitala. Autorii proiectului #savechisinau au pornit o serie de articole Usile de pe strazile mele, iar acolo puteti gasi o frumoasa istorie a orasului Chisinau.

Harta usilor din Chisinau

Autorii proiectului au realizat o harta unde poti gasi usile, pe unele le cunoasteti si nici nu va dati seama pe langa ce istorie treceti. Gasiti harta aici.

6 gânduri despre “Cele mai frumoase usi din Chisinau. Unde le gasesti si ce istorii au

  1. Wow, sunt cu adevarat deosebite! Acum ma gandeam cate zeci de poze bune ar putea fi facute in aceste `locuri`. Nu am ajuns pana acum la Chisinau, insa intentionez sa merg cat de curand. Am deja si o lista de obiective si ce as putea vizita acolo 🙂

    Apreciază

Comentariile sunt închise.