Cum a fost la #instaparty?! Cei mai buni instagrammeri din Moldova si-au dat frau liber inspiratiei

Fost-am la #instaparty organizat de  Stela RomanEvreyday Events&Projectssi, Victoria Ungureanu si partenerii VATRALUMOVinaria din ValeAntos – Cosmetica Naturala si  Relaxa Aromaterapy. Cei mai buni instagrammeri si-au dat frau liber inspiratiei si au facut zeci de fotografii pe ca le puteti urmari pe conturile lor de instagram.

Asa cum v-am obisnuit, la Vatra – tiroliana e una din cele mai iubite activitati, asa ca am inceput cu ea. Dupa care am mers sa facem placine, pardon – sa faca placinte! (mi-a placut mai mult sa privesc cum gatesc baietii decat sa ma implic) Instagrammerii au luat cu asalt aluatul si l-au intins, au adaugat umplutura si voila – placintele cu branza, cu varza, cu cartof, cu visine, cu mere in cateva minute au fost gata. Le-au asezat pe tava, le-au uns si le-au lasat pe mana gospodinelor, ca sa le coaca in cuptor.

Noi ne-am dus sa vedem Sala Regala – o sala pentru evenimente regale, asta cat timp se coc placintele)

Cel mai asteptat moment, asa cum zicea si Ion – „ce fel de petrecere fara vin? unde-i vinul ca mi se usuca gura?! 😀

Vinaria din Vale ne-a pregatit vinul, iar Dumitru ne-a demonstrat cum se consuma si ne-a povestit istoria vinului rose, care e destul de intriganta, intrebati-l si o sa va povesteasca cu mare drag. Vinul alb mi-a placut foarte mult, iar la final am primit si o sticla cu mesaj personalizat.

Petrecerea noastra nu s-a finalizat aici, pentru ca partenerii evenimentului n-au uitat sa ne bucure cu produse naturale de la Antos – Cosmetica Naturala si  Relaxa Aromaterapy., care sunt deosebite, iar despre ele, cred ca voi face un articol mai tarziu.

Datorita celor de la LUMO noi am avut parte de multe beculete, unde am realizat foarte multe fotografii si care, sa le zic asa – inspira, sincer m-am simtit ca-n filmele americane)

Am dansat, ne-am distrat, am privit rugul, si am mancat ciorba (se zice ca la rug trebuie sa mananci neaparat ciorba), si cam asa a fost la noi. Impresiile celorlalti instagrammeri le gasiti aici.


18 gânduri despre “Cum a fost la #instaparty?! Cei mai buni instagrammeri din Moldova si-au dat frau liber inspiratiei

Comentariile sunt închise.