Ce înseamnă pentru mine Orheiul și de ce #VisitOrhei

Sunt născută în raionul Orhei, iar asta înseamnă că-s și eu orheiancă (chiar dacă nu-s cu acte în regulă)!!!

Pentru mine, Orhei a fost mereu ieșire în lume, bunica mă lua cu ea ca să-mi cumpere de școală, să vindem puținele fructe din grădină, brânză și smântână (că așa-i la sat), ori ca să tipărim fotografiile făcute pe peliculă, care erau gata timp de o săptămână. Acum nu mai mergem să le tipărim pentru că avem sute de fotografii în calculator și telefon, dar să vindem fructe și lactate ne mai ducem ))).
Când am văzut evenimentul Plimbarea fotografică #VisitOrhei, mi-am amintit de toate aceste momente, care au o legătură foarte strânsă cu mine și mi-am dat seama că știu foarte puține despre Orhei.
Ce-i drept nu am reușit niciodată să umblu brambura prin oraș, așa un pic prin centru, renumita piață, parcul Pușchin și iazul (pe când încă nu era renovat, trebuie și pe acolo să ajung).
Svetlana m-a invitat la prima plimbare fotografică, dar nu am reușit să ajung, iar acum am zis că acum trebuie neapărat să merg.
Plimbarea fotografică #VisitOrhei va fi pe 11 august, ora 18-21, unde vom privi și fotografia apusul și nu doar, pentru că Orheianca ne va ajuta să descoperim trecutul și prezentul Orheiului. Cine merge cu noi?
Detaliile le găsiți în evenimentul de pe facebook.