Machiaj cu doar trei produse| Lambre Moldova

Am acceptat provocarea celor de la LAMBRE , e adevărat că nu am mai făcut asta, și nu mă consider beauty blogger. Dar, există un mare dar, pentru că fiind femeie folosesc produse cosmetice, nu multe, și nu des, dar le folosesc. Iar astăzi nu vă propun zeci de produse, sau să vă fac tutorial despre machiaj de seara, sau alte lucruri complicate. Sunt adepta unui machiaj lejer, de aceea de multe ori apelez la un ruj pronunțat, ca să nu-mi bat capul de culori și palete pentru pleoape (doar la ocazii speciale), iar eyeliner-ul e exact produsul magic pentru sclipici în ochi, și da, fond de ten când simt nevoia.

lambre fond de tenlambre fond de ten mihaela josanu

Pentru un machiaj lejer, am folosit trei produse de la LAMBRE , un fond de ten, eyeliner și un ruj mat. Fondul de ten este creat în laboratoarele japoneze și conțin microgranule care uniformizează pielea. Pigmenții ce se conțin în fondul de ten, reflectă lumina, iar astfel se obține un efect de lifting. Acesta trebuie aplicat cu burete din latex pentru uniformitate. Eu nu am folosit burete și s-a observat diferența, astfel merg să mi-l procur 😛

elyner lambreeyeliner lambre

Eyeliner-ul LAMBRE CLASSIC mi-a  plăcut mult pentru că mi-a fost foarte ușor să-l aplic, pentru că este foarte comod de utilizat pentru pensula aceasta cu ajutorul căreia în câteva secunda am desenat linii perfecte. A fost mai greu să-l șterg, iar de la mine are un plus pentru asta.

ruj mat lambrelambre ruj mat

Rujul LAMBRE m-a cucerit prin structura cremoasă și încă ceva fetelor nu usucă buzele ca altele, iar rujurile mate sunt preferatele mele. Că dacă mama natură nu mi-a dat  buze mari, atunci rujul mat e soluția pentru ele 🙂 Și doar cu aceste trei produse sunt gata de o ieșire cu fetele sau cu băieți 😀

lambre moldova

Iată și o fotografie cu machiajul meu, iar ca să vă amuz puțin, am filmat un mic video pe instagram (@mihaelajosanu), unde îmbinăm umorul cu frumosul, că na, așa e. Vă doresc o zi frumoasă și nu uitați să priviți story pe insta, că acolo sunt foarte activăăăă. Vă pup!